στείλτε το με e-mail


Το μήνυμά σας(κάντε κλικ εδώ):
Δείτε όλα τα νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ 

 Καβάλα 08/03/2018

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΟΜΕΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τηλ: 2510 211063, Φαξ: 2510 211064

Ε-mailkoispekavalas@gmail.com

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας - ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, σας καλεί να εγγραφείτε ως μέλη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού μας (Μονάδα Ψυχικής Υγείας) και σας ενημερώνει ότι η διαδικασία εγγραφής νέων μελών ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και λήγει Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρες 09:00 με 13:00. 

Η συγκεκριμένη πρόσκληση εγγραφής νέων μελών αφορά: 

·       σε Άτομα με Αναπηρία, 

·       σε Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας 

·       και σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας. 

Οι αιτήσεις εγγραφής θα συμπληρώνονται και θα υπογράφονται στο Γραφείο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 20 (κτίριο Περιφερειακής Ενότητας) ή θα αποστέλλονται συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στο fax του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ (2510-211064) ή στο email του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ (koispekavalas@gmail.com) από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Μετά την έγκριση της εγγραφής σας από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣτο οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των πενήντα ευρώ (50 €) στον τραπεζικό λογαριασμό κατάθεσης μετοχών, το οποίο αντιστοιχεί στην απόκτηση μιας μετοχής (συνεταιριστικής μερίδας) του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και να μπορείτε να παραβρεθείτε στη Γενική Συνέλευση εάν το επιθυμείτε.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε μία ή/και περισσότερες από μία μετοχές/μερίδες.

Πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής, την αίτηση εγγραφής, τον τραπεζικό λογαριασμό κατάθεσης και την απόδειξη είσπραξης μετοχών (συνεταιριστικών μερίδων), μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλ.: 2510-211063, από τον Δ/ντή Προγραμμάτων του ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Αντώνη Κώστα, καθημερινά 09:00 με 13:00.

 Συνημμένα μπορείτε να βρείτε την αίτηση εγγραφής μέλους στον ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 Εκ μέρους του Δ.Σ. ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Με τιμή

Μιχάλης Σωτηρίου 

Συντονιστής - Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Πρόεδρος ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας

Αντώνης Κώστας 

Δρ. Κοινωνικής Οικονομίας

Δ/ντής Προγραμμάτων ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας

 

Η αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη προς λήψη.